Eleveit

Eleveit е италианска марка, специализирана в производството на мотоциклетни ботуши, дрехи и ръкавици. Основана през 2018 година от Иво Заната, бивш италиански шампион по ендуро, компанията се стреми да предложи комфорт, защита и високопроизводителни продукти за мотоциклетисти с различни умения и опит.

Eleveit предлага разнообразие от продукти, включващи:

  • Ботуши за мотор: Предлагат различни линии за състезания, туризъм, спортни изпълнения и градско каране. Тези ботуши са създадени с внимание към детайла, като осигуряват защита и комфорт. Някои модели са сертифицирани по стандартите CE, IPA и IPS, което гарантира защита при удари по глезените и пищялите и отлична устойчивост на абразия и нарязване.
  • Дрехи и ръкавици: Включват специализирани джърсита, панталони и ръкавици за мотокрос и ендуро, както и защитни жакета и други аксесоари, които осигуряват допълнителна безопасност и комфорт за различните видове мотоциклетни дисциплини.

Eleveit също така предлага широка гама от аксесоари, като каски, гърди и колене защити, предназначени да подобрят сигурността и удобството при каране.

Компанията е ангажирана с иновации и качество, като използва само висококачествени материали и съвременни технологии в своите продукти. Eleveit се стреми към доставка на продукти, които отговарят на нуждите на всички видове спортове на две колела, без компромиси по отношение на качеството и производителността.

Виж повечеСкрий
9
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Колекция
Категории
Размер
XXL
41
42
43
44
45
46
47
Цвят
черен
оранжев
бял
сив
жълт
Колекция
X-Legend
X-Privilege
X-Tarmac
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени