1477
продуктa
Изглед
Филтри
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Цвят
черен
оранжев
син
червен
зелен
бял
сив
жълт
златист
розов
Марка
Acerbis
Cycra
DRC-Zeta
Exed Parts
KTM
Moose Racing
Onegripper
Polisport
RFX
Scar
Selle Dalla Valle
Sherco
Twin Air
UFO
X-Grip
Колекция
Linear
Titanium
X-Future
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

Пластмасите за кросови мотори, често наричани и китове (или каросерийни китове),се използват за персонализиране на външния вид и функционалността на кросовите мотори (или други видове мотоциклети). Тези китове са направени от пластмаса или други леки материали и обикновено включват следните компоненти:

Предна броня: Предната броня обикновено се поставя пред фаровете и предната част на мотора. Тя може да бъде подобрена с допълнителни светлини и защитни елементи.

Задна броня: Задната броня покрива задната част на мотора и задната светлина. Тя може да бъде персонализирана с различни дизайни и цветове.

Странични панели: Това са пластмасови или метални панели, които се поставят на страните на мотора и могат да бъдат персонализирани с различни декорации или цветове.

Калници: Калниците се поставят над задното колело на мотора и имат за цел да предпазват от разпръскване на кал и прах. Те също могат да бъдат изработени от пластмаса и да бъдат персонализирани.

Задни калници: Задните калниципокриват задната част на мотора и се използват за визуална персонализация.

Защитни елементи: Кросовите мотори често използват защитни елементи като ръкохватки, предпазители и защитни лайсни. Тези компоненти могат също да бъдат персонализирани с различни стилове.

Седалка: Седалката може да бъде заменена с по-удобна или по-стилна опция.

Тези пластмасови китове за кросови мотори се предлагат в различни стилове и дизайни, които могат да отразят индивидуалния вкус на собственика на мотора. Преди да закупите такъв кит, важно е да се уверите, че той е съвместим с модела и марката на мотора ви, и да го инсталирате или да го инсталира професионалист.