386
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Размер
XS
S
S/M
M
L
L/XL
XL
XXL
3XL
4XL
22
24
26
28
30
32
34
36
38
40
42
Цвят
черен
оранжев
син
червен
зелен
бял
сив
жълт
кафяв
розов
камуфлаж
Марка
100%
Acerbis
Alpinestars
Answer
Bering
Eleveit
Fly Racing
Fox
FXR
Gaerne
Leatt
Progrip
Shot
Thor
UFO
Колекция
MX1
MX2
Profile
X-Gear
Special Edition
Adventure
GPX 4.5
Enduro One
X-Flex
4010
Carbon G 3.0
Hydromatic
Airmatic
Brisker
4009
MX WP
Cognito
Ridefit
ITrack
MX X-P
S20Y
Range S6
180
Copper
SMX-1
T-Jaw
X-Enduro
Elite
Sling MX
Rev
Clutch
Podium
R-Core
Gravity
SMX-Z
SP-2
SPX
T-SPS
Pulse
Stella Gunner V2
Clutch Pro
Reflex
X-Legend
SP-5
RX-3
S-Max
Kinetic
Boogie
Cortex
Razzer
Walshe
Zayane
Diskor
Kaloway
Podium Pro
Revo
X-Duro
Arkon
Contender
Stretch Pro
Taiga
Rift
Astro
Ridecamp
Bakundu
Freeway
Vision
MX X-H
Cold Cross
Contact
Devo
X-Trail
FTA
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

Оборудвайте се с всичко необходимо за моториста в BobiMX. Богата селекция от качествени екипи за мотори и аксесоари. При нас ще намерите най-добратаекипировка за мотор.

Екипировката за скутер, кросов или пистов мотор не е просто задължение на пътя - тя на първо място е безопасност и отговорност към живота ни, а освен това е и начин да изразим себе си.
Не може да се отрече, че всеки почитател на двуколесните бързи превозни средства изглежда по-добре в екип за мотор. Шосейната екипировката трябва да бъде внимателно подбрана според условията и предназначението, за което ще се използва. С избора на подходяща за вас екипировка получавате адекватна защита на всяка част от тялото. Но разбира се, не можем да разчитаме само на екипировката си, а трябва и да внимаваме, докато сме на пътя, защото никой не е застрахован от инциденти.

Кои са най-важните елементи при екипировката за мотор?

Най-важната част определено е каската за мотор. Тя предпазва главата не само от удари, а и от прах, вятър, вода, насекоми и други. Когато се избира мото каска, трябва много добре да се прецени размерът, защото защитата, която осигурява тя, е най-голяма, само ако е плътно запълнена; не твърде малка и не твърде голяма.

Друга неизменна част от екипа за мотор са мото панталоните. Те са особено дебели, но удобни и меки. Проектирани са така, че да предпазват от вятър и въздушна струя, предвид високата скорост, за която са предназначени, както и да пазят краката от ожулвания при падане.

Важно е мото и мотокрос якето, което също предпазва от силни въздушни струи при движение с висока скорост, както и от напръскване с вода.

Следващата част от екипировката за пистов и кросов мотор са ботушитеи те, както всеки останал елемент, предпазват от вятър и вода и правят продължителните пътувания по-комфортни. Други елементи са мото ръкавиците и козирките за каски.

Всички продукти са се усъвършенствали с времето и са били подлагани на хиляди тестове за устойчивост, здравина и безопасност. Основна заслуга имат лидерите в тази сфера:

Airoh
Компанията е създадена през 1986 г. в град Бергамо, Италия и от самото си начало произвежда каски. С течение на времето компанията използва десетки иновативни подходи при проектирането и тестването за устойчивост, налагайки се на пазара като лидер в безопасността. Каските на Airoh са изключително желани по целия свят и са сред най-добрите за всички времена.

Alpinestars
Създадена през 1963 г. в Италия, Alpinestars започва като малък магазин, имащ голямата амбиция да направи моторните спортове по-безопасни, а с това и по-удовлетворяващи. Така след години усърден труд, компанията успява да се реализира и става лидер на пазара, налагайки своите якета, ръкавици и протектори с високо качество.

Gaerne
Gaerne е основана през 1962 г. отново в Италия и започва с производство на ботуши, впоследствие и на обувки за колоездене, но най-големият успех постига при производството на мото ботуши. Те са едни сред най-добрите на пазара и осигуряват не само безопасност, но и комфорт, и добър външен вид.

Прочетете още
Прочетете по-малко