Shark

Shark е френска компания за производство на мотоциклетни каски, базирана в Марсилия, Франция. Основана през 1989 година от братята Тестон, Shark се специализира в разработването на каски, които отговарят на високи стандарти за безопасност и производителност. Компанията е добре позната сред професионалните състезатели и мотоциклетисти благодарение на иновативния си подход и ангажимент към качество.

Продуктите на Shark включват различни видове каски, като моделите обхващат пълнолицеви, модуларни, открити и полуоткрити каски. Сред водещите продукти е Race-R PRO, известен с изключителните си характеристики за безопасност и комфорт. Shark използва съвременни технологии като компютърна динамика на флуидите за оптимизиране на аеродинамиката и намаляване на шума от вятъра.

Освен това, Shark въвежда иновации като интегрирани LED светлини и системи за бързо сваляне на визьора без инструменти. През последните години компанията представи модели като Skwal с интегрирани светлини и Spartan GT Pro Carbon, който съчетава фибростъкло и карбон за максимална защита.

Shark също така се гордее с поддържането на високи стандарти за качество и безопасност, произвеждайки каски, които отговарят на международни норми като DOT, ECE и FIM. Компанията е активно ангажирана с иновациите в света на мотоциклетите, което ги прави предпочитан избор за множество световни шампиони.

Виж повечеСкрий
93
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Колекция
Категории
Размер
XS
S
M
L
XL
XXL
Цвят
черен
оранжев
син
червен
зелен
карбон
бял
сив
жълт
прозрачен
светло опушен
тъмно опушен
златист
розов
лилав
Колекция
City Cruiser
D-Skwal 2
D-Skwal 3
Evo ES
Evo GT
Nano
Race-R Pro
Ridill
Ridill 2
Skwal 2
Skwal i3
Spartan GT
Spartan GT Pro
Spartan RS
Varial RS
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени