Мото ботушите са особено важна част отмото екипировката на всеки любител моторист или професионален състезател. Освен допълнителния съвременен стил, който придават, тяхната важна роля е и да предпазят краката от наранявания в случай на падане.

3 важни характеристики при избора на мото ботуши

Според типа каране

В случай че сте любители на офроуд изживяванията, то избраните ботуши трябва да са с по-голяма твърдост, за да да ви осигурят по-голяма защита.
Ако предпочитате да карате в градски условия пък, то много подходящи ботуши биха били тези, които са с по-модерен дизайн, идеално вписващ се в мото екипировката ви.
В BobiMX със сигурност ще намерите най-подходящия модел мото ботуши, които ще ви осигурят необходимата защита, както от неблагоприятни метеорологични условия, така и в случай на инцидент.

Височина на мото ботушите

Тази характеристика трябва да вземете предвид в зависимост от защитата, която търсите. Ботуши за мотор с дължина до глезена, спадащи по-скоро към категорията обувки, не предлагат добро предпазване.
Мото ботуши, които са със средна височина, предлагат по-добра защита, но биха били удачен избор, в случай че карате на по-кратки разстояния. Ако търсите високо ниво на защита - най-добрият избор са възможно най-високите мото ботуши, тъй като те покриват крака в най-голяма степен.

Според нивото на защита

Тук отново трябва да бъде съобразен типът каране с височината на избраните мото ботуши. Въпреки това, препоръчваме избраните ботуши да осигуряват максимална фиксация на глезена. Тази устойчива фиксация може да бъде постигната само чрез употребата на висококачествени материали и изработка на високо ниво.

Стил и комфорт от BobiMX

Преди всичко, избраните мото ботуши трябва да носят нужния комфорт, за да бъдете спокойни по време на каране. Предложенията на BobiMX в категорията ботуши идват и с уникален съвременен дизайн, за да се впишат отлично в стила ви.
17
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Размер
41
42
43
44
45
46
47
Цвят
черен
червен
зелен
жълт
Марка
Gaerne
SIDI
Колекция
Aria
Aspen
Dakar
GP1
GRW
Helium
Mid Adventure 2
REX
Stelvio
Vento
Yuma
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени