3
продуктa
Изглед
Acerbis Къс панталон с протектори Rush
В наличност
Acerbis
Къс панталон с протектори Rush
От Acerbis предлагат панталони с протектори Rush като иновативен продукт в гамата си протектори - панталоните са вентилирани, с висока степен на защита и комфорт, леки и гъвкави. Изработка и дизайн: За изработка на панталони с протектори Rush са използвани иновативни материали с многослойна структура и свойства за абсорбиране на силен удар. В горната част на бедрото и част от седалищната област протекторите са изработени от трислоен вискоеластичен материал, "облечени" в еластична мрежа, изключително устойчива на разкъсвания и износване, което да гарантира: вентилация, защита, лекота. EVA протектори за опашната кост и по-ниската част на бедрата. Мека и гъвкава  Biofoam подложка за най-горната част на бедрата. Иновативният трислоен дизайн на материята съчетава леко тегло / вентилация и лекота на движение, като същевременно спомага разпръскването на топлината и подобрява вентилирането. Ластичен колан. Подложка за седалищната област: Панталоните са унисекс с приложение оф роуд колоездене и мотоциклетизъм. Предназначени за оф роуд терени с подложка с висока плътност и специално позиционирана за оптимален комфорт. Бързосъхнеща материя гарантира отлична вентилация. Защита: Защита за бедрото: EN 1621-1 Материали: Polyurethane 25%[/*]Nylon 20%[/*]Synthetic resin 17.00%[/*]Polyester 15%[/*]EVA 13%[/*]Rubber 5%[/*]Polyethylene 4%[/*]Polypropylene 1%[/*]
В наличност
110,00 лв.
1
Таблица с размери

Размер
M
L
XL
XXL
Филтри
Размер
Марка
Цена
Категории
Размер
L
XL
XXL
Марка
Acerbis
Leatt
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

Ако искате да имате качествена и удобна мото екипировка, разгледайте богатия избор от качествени модели в мото магазин BobiMX.
Един от основните компоненти от екипировката на мотористта е неговата защита. При нас ще намерите високачествени къси и дълги панталони с наколенки за мотористи.

Прочетете още
Прочетете по-малко