26
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Размер
S
M
L
XL
XXL
3XL
Цвят
черен
оранжев
син
червен
сив
Марка
Acerbis
Alpinestars
Bering
FXR
Leatt
UFO
Колекция
Astro
Bakundu
Cold Cross
Diskor
Enduro One
Gravity
Kaloway
RX-3
T-Jaw
T-SPS
Taiga
X-Duro
X-Trail
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

За осигуряването на отличната мото екипировка, неизменно трябва да подберете и подходящо мото яке. На този избор трябва да се гледа не просто като на моден артикул, а и като част от защитната мото екипировка. Ако е дошло времето да избирате ново мото яке, ние от BobiMX ще ви съдействаме да го направите!

Най-важните характеристики при избора на мотокрос и мото яке

За да направите правилния избор на яке за мотор, следва да съобразите:

Удобство и функционалност

На първо място е комфортът. Важно е закупеното яке да ви стои добре и да се чувствате удобно, докато карате мотора си. Мото якетата се проектират и произвеждат, така че да отговарят на нуждите на моториста. Това означава, че избраното мото яке трябва да ви предлага отлична функционалност по отношение на високото ниво на защита по време на каране.

Материал

Якетата за мотор обикновено се изработват от кожа или текстил, в които се влагат материали от най-високо качество. Предложенията ни за текстилно мото яке включват и добавена водоустойчива мембрана за добра защита в случай на дъжд, вятър и студ. Коженото мото яке е класически избор сред мото любителите, тъй като качествата му като непропускливост и издръжливост са отлично познати. Независимо на какъв от предлаганите модели якета ще се спрете, можете да сте сигурни, че предлаганите продукти в категорията яке за мотор се изработват с нужното внимание и по технология, която гарантира тяхната здравина и устойчивост.

Допълнителна защита

Някои от предлаганите модели мотокрос и мото якета разполагат спротекториза най-чувствителните зони, които могат да пострадат при падане от мотора - като лактите, раменете, областта на гърба или гърдите. Тяхната функция е да омекотят удара, в случай на падане.

Яке за мотор от BobiMX

В случай че търсите качествено мотокрос и мото яке, което ще ви предложи високо ниво на защита, уникален стил и най-добра цена, BobiMX е вашият онлайн мото магазин. Изберете мото яке от кожа или текстил в желания дизайн и размер от нашите предложения.
Прочетете още
Прочетете по-малко