Сред най-търсените резервни моточасти неизменно се нареждат и предложенията ни в категорията верига за мотор. За осигуряване поддръжката на високо ниво за вашия мотор, без значение към коя категория мотоциклети спада, ние от BobiMX ви предлагаме верига за мотор от водещи производители, доказали се с годините, като Moto-Master и Pro-X.

Висококачествени вериги за отлична производителност на топ цена

Едно от най-важните качества, на които залагат както мото любителите, така и занимаващите се професионално с мотоциклети, е производителността на мотора. Именно за това му качество, наред с безопасността на пътя, е отговорна качествената верига за мотор.
Като един от важните компоненти, осигуряващ добрите ходови качества на мотора, трябва да се подходи внимателно при избора на нова верига за мотор. Предвид това, че тя е е един от най-важните компоненти, отговорни за нивото на производителност на мотора ви, BobiMX може да ви предложи най-доброто решение.

Богат избор на вериги за мотор

В продуктовия каталог на BobiMX ще откриете разнообразие от вериги, характеризиращи се с различни размери и подходящи за различни категории мотоциклети. Избирате между:
    - верига за мотор, подходяща за пистови мотори;
    - подсилена верига за кросов мотор, предназначена за любителите на офроуд изживяванията;
    - други вериги за мотор и аксесоари.
Предлаганите продукти в категорията са с високо качество, гарантирано от производителя, благодарение на което са си спечелили доверието от страна на мото любители и професионални състезатели.

Верига за мотор онлайн от BobiMX

BobiMX, като един от утвърдените мото магазини онлайн, може да ви предложи търсените от вас моточасти, в това число и вериги за мотор, отговарящи на най-доброто съотношение между цена и качество.
Предложенията ни за верига за мотор, освен че са разнообразни, се предлагат и на достъпни цени - от нисък до най-висок ценови клас. Мото магазинът на BobiMX може да ви предложи и богат асортимент от различни моточасти и аксесоари за осигуряване на висококачествената поддръжка на вашия мотор и гарантиране на вашата безопасност на пътя.
27
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Размер
415 стъпка
420 стъпка
428 стъпка
520 стъпка
525 стъпка
530 стъпка
Цвят
черен
златист
Марка
3D
AFAM
DID
Moto-Master
Renthal
Колекция
ERT3
ERVT
GP
GPX
MX
R3
VX3
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени