8
продуктa
Изглед
Alpinestars Обувки Faster-3 Drystar Black Grey Yellow
Изчерпано
Alpinestars
Обувки Faster-3 Drystar Black Grey Yellow
Faster-3 Drystar® на Alpinestars са леки, комфортни, добре вентилирани и защитени, както отвън, така и отвътре обувки за каране. Модел Drystar® е с вградена водоустойчива мембрана, за отличен комфорт и защита при каране в дъжд. Външна част, изработена от лека, здрава и устойчива на износване микрофибърна материя. TPR подсилена пета. Асиметричен дизайн при пръстите. Стандартно закопчаване и регулиране ширината с вързанки. TPR каишка над глезена с прехвърляне за допълнително пристягане и прибиране . Подплатени език и около глезена. Подсилени от вътрешната страна при пръстите и петата. 3D мрежеста подплата за отлична вентилация и велур при петата като защита от плъзгане. Удобна EVA стелка с Lycra в горната си част. Гумена подметка, която да осигури добро сцепление и да спомогне абсорбиране силата при удар.
Изчерпано
313,00 лв.
1
Gaerne Обувки G.Rocket Gore-Tex Black
В наличност
Gaerne
Обувки G.Rocket Gore-Tex Black
G.Rocket са част от новата линия на Gaerne за спортно градско каране - спортни обувки за улично каране, които предпазват; комфортни са, когато слезете от мотоциклета; и имат модерен външен вид, близък до този на ежедневните обувки. Външна част, изработена от микрофибърна материя - високо устойчива на износване. Перфорирани мънички отвори от двете страни, които да подобрят вентилацията на обувките, за да се чувствате максимално комфортно в тях. Обувки G.Rocket са с пълни защитни функции - подсилена твърда част за пръстите на краката и протектор от външната странична част, подложка при лоста за скорости и защита за петата. Бързо, функционално и напълно неангажиращо закопчаване посредством вързанки и Velcro каишка. Подметките са изработени от специален материал, за да предложат максимално добър захват и стабилност на крака; устойчивост на износване; с дизайн, допълващ цялостния вид на обувката. Вътрешна антибактериална и дишаща мембрана. G.Rocket се предлагат и с Gore-Tex мембрана за още повече въздух в обувките.
В наличност
310,00 лв.
390,00 лв.
-20%
1
Размер
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Gaerne Обувки G.Rocket Black
В наличност
Gaerne
Обувки G.Rocket Black
G.Rocket са част от новата линия на Gaerne за спортно градско каране - спортни обувки за улично каране, които предпазват; комфортни са, когато слезете от мотоциклета; и имат модерен външен вид, близък до този на ежедневните обувки. Външна част, изработена от микрофибърна материя - високо устойчива на износване. Перфорирани мънички отвори от двете страни, които да подобрят вентилацията на обувките, за да се чувствате максимално комфортно в тях. Обувки G.Rocket са с пълни защитни функции - подсилена твърда част за пръстите на краката и протектор от външната странична част, подложка при лоста за скорости и защита за петата. Бързо, функционално и напълно неангажиращо закопчаване посредством вързанки и Velcro каишка. Подметките са изработени от специален материал, за да предложат максимално добър захват и стабилност на крака; устойчивост на износване; с дизайн, допълващ цялостния вид на обувката. Вътрешна антибактериална и дишаща мембрана.
В наличност
270,00 лв.
335,00 лв.
-19%
1
Размер
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Размер
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Цвят
черен
жълт
Марка
Acerbis
Alpinestars
Gaerne
SIDI
Колекция
G.Rocket
Step
Faster-3
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени