ATHENA - резервни мото части

Athena, създадена в Италия през 1973 година, е призната със своите висококачествени продукти за мотоциклети и автомобили. Компанията е развила своята репутация като един от водещите производители на уплътнения, комплекти за цилиндри, и различни други двигателни компоненти, както и електроника за управление на двигатели.

Продуктово портфолио:

Уплътнения и уплътнителни комплекти: Athena произвежда висококачествени уплътнения, изработени с изключителна точност за осигуряване на максимална издръжливост и производителност. Те се използват широко в мотоциклетни и автомобилни двигатели, както за ремонти, така и за подобрения.

Цилиндри и компоненти за двигатели: Компанията предлага различни комплекти за цилиндри, които са предназначени за увеличаване на мощността и надеждността на двигателя. Тези комплекти се отличават с включване на всички необходими части за пълно обновяване или подобрение на двигателя.

Електроника за двигатели: Athena се фокусира също така върху разработката на модерни електронни системи за управление на двигатели, включително програмируеми контролери и датчици. Тези системи позволяват по-точно регулиране на различните параметри на двигателя, което допринася за по-добра производителност и ефективност.

Иновации и технологии:

Athena е известна с иновациите си в областта на материалите и технологиите. Компанията инвестира значително в изследвания и разработка, за да осигури най-новите технологии в своите части за мотори . Тя използва напреднали материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на високи температури и натиск, което е особено важно за състезателни приложения.

Виж повечеСкрий
529
продуктa
Изглед
Филтри
Колекция
Категории
Колекция
Complete Kit
Top End
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени