44
продуктa
Изглед
Филтри
Марка
Цена
Категории
Марка
Denicol
DNA
Kayaba
Twin Air
Yamalube
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

В категорията продукти моторни маслана BobiMX може да избирате от богато разнообразие висококачествени масла и смазочни продукти. Ако търсите масло за мотор на отлични цени, то мото магазина на BobiMX е правилното място. Тук можете да поръчате масла и смазочни продукти от доказани марки като MDenicol, Twin Air, Yamalube.

Качествена поддръжка за моторния двигател

За отличното ниво на поддръжка на вашия мотор е от ключово значение да осигурите добра смазка между механичните компоненти на моторния двигател. За целта е препоръчително винаги да използвате качествено  моторно масло,тъй като това ви гарантира по-дълъг живот на двигателя и по-ниски горивни разходи.
Навременната му смяна също е от значение за качествената поддръжка, затова не се колебайте да поръчате навреме нужното ви моторно масло от нашия онлайн мото магазин.

Направете най-добрия избор на моторно масло

В BobiMX можете да направите своя бюджетен избор на масло за мотор, като се доверите на качествата, с които се отличават продуктите ни:
    - отлични характеристики при ниски и високи температури;
    - издръжливи и устойчиви при всякакви натоварвания на двигателя;
    - равномерно разпределение на масления филм с в състава им, за да осигурят ефективно смазване на двигателните компоненти и да го предпазват от износване;
    - висококачествено моторно масло с много ниски степени на замърсяване и производство, според екологичните стандарти.

В BobiMX ще намерите високачествено двутактово масло на водещите марки Denicol и DRC-Zeta.
При нас ще откриете и синтетични и минерални четиритактови масла, както и  спирачна течност  с отлични характеристики.

Моторно масло онлайн от BobiMX

Всеки собственик на мотор би искал да полага отлични грижи за неговата продуктивност и ниво на безопасност. Ето защо BobiMX може да ви предложи богат асортимент от продукти в категорията масло за мотор, наред с висококачествени мото части, разнообразие от мото аксесоари и мото екипировка. Наш главен приоритет е клиентите ни да останат доволни след направената покупка от нашия магазин, за да се върнат отново при нас. Мото магазинът на BobiMX се стремим винаги да обновява и обогатява портфолиото си, за да предостави на клиента едновременно голям избор, най-добро качество и отлична цена.