Предни пиньони за мотор - какво представляват?

Предните пиньони за мотори се отнасят за пиньоните или зъбни колела, които са инсталирани в предната част на двигателя. Това може да включва пиньоните, свързани с предния вал на двигателя, предната част на разпределителния механизъм или други части, които участват в предната част на двигателната система.

Предните пиньони на мотора често участват в управлението на разпределението на газовете и механичните движения в двигателя. Те могат да бъдат част от системите за управление на клапани, разпределителния вал или други компоненти, които контролират тайминга на клапаните и смесването на гориво и въздух в цилиндърите на двигателя.

Предните пиньони са от съществено значение за правилната работа на двигателя, тъй като те помагат за синхронизиране на различните компоненти на двигателя и оптимизират ефективността на горивната система. Ако предните пиньони на мотора се повредят или изхабят, това може да доведе до сериозни проблеми с работата на двигателя и да наруши ефективността и надеждността на превозното средство. Затова е важно да се поддържат и поддръжат предните пиньони на мотора редовно, както и да се заменят, когато се установи износ или повреда.

69
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Марка
Цена
Категории
Размер
10 зъба
11 зъба
12 зъба
13 зъба
14 зъба
15 зъба
16 зъба
17 зъба
420 стъпка
520 стъпка
525 стъпка
530 стъпка
Марка
AFAM
Moto-Master
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени