24
продуктa
Изглед
Филтри
Марка
Размер Гума
Цена
Категории
Марка
Michelin
Pirelli
Tecnium
Размер Гума
12"
15"
16"
17"
18"
19"
21"
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

Как да избера правилните вътрешни гуми за мотор?

За да изберете правилните вътрешни мото гуми, трябва да се обърнете към ръководството на производителя на мотора за препоръчителните размери и спецификации на гумите. 

При нас може да намерите следните размери вътрешна мото гума:

  • гуми 15 цола;
  • гуми 16 цола;
  • гуми 17 цола;
  • гуми 18 цола.

Как да се грижим за вътрешните гуми?

За да поддържате вътрешните гуми на мотора си в добро състояние, трябва да проверявате налягането редовно, да ги подменяте при необходимост и да избягвате да карате с меки гуми. Също така, важно е да избягвате контакт с остри предмети или повърхности, които биха могли да увредят вътрешните гуми.

Кога трябва да сменим вътрешните гуми?

Вътрешните гуми на мотора трябва да бъдат подменяни, когато имат видими знаци на износване, като напуквания, износени грайфери или лепенки. Също така, ако забележите неравномерно износване на гумите или проблеми с налягането в някоя вътрешна гума, може да бъде необходима смяна.

Как да избера най-подходящата марка вътрешна гума за мотор?

Изборът на марка мото гума може да зависи от предпочитанията ви, условията на каране и бюджета ви. Марки като Pirelli и Michelin са известни с висококачествени мото гуми и предлагат разнообразни модели за различни стилове на каране и условия.

Как да поддържам вътрешните гуми през зимата?

През зимата е важно да поддържате правилното налягане на гумите, за да осигурите по-добро сцепление и стабилност при ниските температури. Също така, може да изберете специални зимни вътрешни michelin гуми , които са предназначени за употреба при ниските температури и сняг.

В портфолиото на BobiMX ще откриете продуктова гама от над 100 видове вътрешни гуми за мотори, Avt или скутери.

Всеки един модел предлага отлично качество и най-важното: най-добри цени.

BobiMX, като един от големите онлайн магазини, може да ви предложи бюджетен избор за различен размер вътрешна гума, джанти и мотоциклетни аксесоари, за да откриете подходящия за вас вид и модел гуми за мотоциклети и атв машини. 

Не се колебайте да поръчате или да ни потърсите за информация за различните видове гуми за мотори, ATV гуми и аксесоари, които може да намерите на нашия сайт. Нашите специалисти ще ви помогнат във всеки етап на покупката, за да сте максимално удовлетворени.