Renthal

Renthal е водещ производител на висококачествени компоненти за мотоциклети, специализиран основно в производството на кормила за мотори, зъбни колела, вериги и други аксесоари за мотокрос, планински и шосейни мотоциклети. Компанията е основана през 1969 година в Манчестър, Англия, и е добила световно признание заради своята иновативност и качество.

Ето някои от основните продукти, които Renthal предлага:

  1. Кормила: Renthal е известен със своите кормила, които се използват широко в мотокроса и са изключително здрави, леки и надеждни. Те произвеждат кормила от алуминий, които предлагат отлично съотношение между тегло и производителност.

  2. Зъбни колела: Компанията също така произвежда зъбни колела от висококачествени материали, които осигуряват дълъг живот на продукта и оптимално предаване на мощността. Те са изработени така, че да издържат на тежките условия на мотокрос пистите.

  3. Вериги: Renthal предлага и високопроизводителни мотоциклетни вериги, които са разработени за максимална издръжливост и надеждност при различни видове каране.

  4. Грипове: Фирмата също произвежда голямо разнообразие от грипове за мотоциклети, които помагат за подобряване на контрола и комфорта при каране.

Renthal е предпочитан избор сред професионалните състезатели и е участвал в множество шампионати по мотокрос, спечелвайки множество титли. Тяхната ангажираност към качеството и иновациите продължава да ги прави предпочитан избор за мотоциклетисти по целия свят.

Виж повечеСкрий
132
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Колекция
Категории
Размер
22.2mm
28.6mm
520 стъпка
Цвят
черен
оранжев
син
червен
зелен
сив
жълт
Kevlar
златист
сребрист
Колекция
7/8" - 22.2mm
Dual Series
Fatbar
Original Series
R3
Tapered Series
Twinwall
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени