487
продуктa
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Цена
Категории
Размер
25 мм.
26 мм.
27 мм.
28 мм.
29 мм.
30 мм.
31 мм.
32 мм.
33 мм.
35 мм.
36 мм.
37 мм.
38 мм.
39 мм.
40 мм.
41 мм.
42 мм.
43 мм.
45 мм.
46 мм.
47 мм.
48 мм.
50 мм.
49 мм.
Цвят
черен
оранжев
син
червен
карбон
бял
сив
черве
Марка
Acerbis
All Balls
Ariete
DRC-Zeta
Innteck
Kayaba
Progrip
ProX
Scar
Sherco
SKF
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени

Какво е важно за окачването на мотокрос мотоциклетите?

Окачването на мотокрос и ендуро моторите е от решаващо значение, тъй като тези мотоциклети се използват за каране в различни трудни условия, включително по неравни и скалисти терени. Важни аспекти на окачването за мотокрос и ендуро включват:

Регулируемост: Много мотокрос и ендуро мотоциклети имат регулируемо окачване, което позволява на карача да настрои омекотяването и компресията спрямо терена и стилът си на каране. Това е важно, тъй като мотокрос и ендуро изискват различни настройки за различни условия.

Дълъг ход на окачването: Мотоциклетите за мотокрос и ендуро често разполагат с по-дълъг ход на окачването, което им позволява да посрещат по-големи неравности и препятствия по терена без да загубват стабилност.

Защита на окачването: Тъй като мотоциклетите за мотокрос и ендуро се използват в условия, които могат да бъдат тежки за окачването, е важно да има подходяща защита за вилката и амортисьорите, за да се предпази от удари и повреди.

Леки материали: За мотокрос и ендуро, леките материали на окачването са предимство, тъй като те помагат за намаляване на общото тегло на мотоциклета и улесняват маневрирането и управлението.

Редовно поддръжка: От голямо значение е да се поддържа редовна поддръжка на окачването, включително смяна на масла и контрол на настройките. Това ще помогне за запазване на ефективността на окачването и ще осигури по-дълъг живот на мотоциклета.

Важно е също така да се обърне внимание на специфичните изисквания на състезателите и да се провеждат тестове и настройки, за да се гарантира, че окачването е настроено точно спрямо техните нужди и предпочитания.