Всеки професионален състезател, а и любител моторист, би искал да осигури високо ниво на поддръжка за своя мотоциклет, като за целта са му необходими моточасти от висок клас. В категорията накладки за мотор на онлайн мото магазин BobiMX ще откриете качествени и надеждни накладки за мотор, при това на отлично ценово предложение.

Безопасността преди всичко

Да си осигури безопасността на пътя е единот приоритетите за всеки участник в движението, в т.ч. и на моториста. Един отнай-важните компоненти при мотоциклетите са накладките за мотор, чиято
изправност гарантира отличната работа на спирачната система. С цел да си осигурите отлично функционираща спирачната система, моторът ви следва да преминава периодична поддръжка, която да установи нуждата от смяна на спирачни дискове и течности или нуждата от нови  предни и задни накладки за мотор.

Накладки за всички видове мотоциклети

BobiMX предлага на своите клиентибогата продуктова гама от предни и задни накладкиза мотор, подходящи за:
- пистови мотори;
- кросови мотори;
- скутери и други;

Заложете на качеството при поддръжката на мотора

Мото магазинът ни не прави компромиси по отношение на качеството в предлаганите резервни части и накладки за мотор. Ние вярваме, че това трябва да е основен приоритет при поддръжката на превозното средство, затова ппредложенията ни за накладки за мотор  се отличават с качества като:
- дълъг период на експлоатация;
- отлична съвместимост на предлаганите накладки за мотор със спирачните дискове;
- висока топлинна устойчивост;
- високо ниво на производителност, здравина и стабилност;

Накладки за мотор онлайн от BobiMX

Мото магазинът на BobiMX може да ви предложи избор от богат асортимент накладки за мотор и моточасти на достъпни цени. С цел да предоставим на клиентите си решенията, които търсят, непрекъснато се стремим да обогатяваме и обновяваме портфолиото си. В комбинация с широкия ценови диапазон, който предлагаме, BobiMX е отличният избор на онлайн мото магазин.
292
продуктa
Изглед
Филтри
Марка
Цена
Категории
Марка
DP Brakes
Moto-Master
ProX
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени