В случай че търсите качествени продукти, необходими за пълното обслужване на вашия мотоциклет, мото магазинът на BobiMX може да ви предложи богат избор продукти и в категорията спрей за верига.

Получавате отлично качество на добра цена

Продуктите в категорията ни за спрей за верига се произвеждат по специално разработена формула, позволяваща бързо проникване вмото веригата. По този начин си осигурявате бързо и ефективно почистване за веригата, намалява се триенето, което от своя страна допринася за по-дългия живот на компонента. Предлаганите продукти в категорията спрей за верига се характеризират още с:
    - Отлична ефективност срещу корозия;
    - Отлично смазване на верижните компоненти;
    - Издръжливост при различни температури;
    - Отлична мекота и гъвкавост на уплътнителите елементи.
BobiMX предлага отлично съотношение между цена и качество на спрей за верига от мото магазина.

Спрей за верига и мото аксесоари онлайн от BobiMX

В разнообразието от продукти на мото магазин BobiMX можете да откриете спрей за верига на доказани марки като Denicol и Twin Air. Спрейовете на Denicolпредлагат отлично качество и са широко приложими, използват се в професионалния спорт, като гарантират цялостна защита на веригата на мотора. Спрейовете на Twin Air и Denicol могат да се използват както при екстремни условия, при сухи и запрашени участъци, така и за мотоциклетни вериги при градско каране. При избора на спрей за верига, доверете се на качеството, тъй като само продукти от висок клас могат да ви предоставят достатъчно ефективен тънък слой върху веригата, способен да я предпазва от бързото износване и ръждата. Предложенията ни за спрей за верига са подходящи за всички мотоциклети със задвижваща верига.
В BobiMX можете да откриете и всички необходими резервнимоточасти, наред с търсената от васмото екипировка и други мото аксесоари, които трябва да притежава всеки един моторист. Осигурете високо ниво на поддръжката за вашия мотоциклет, при това на добра цена от онлайн мото магазина на BobiMX.
11
продуктa
Изглед
Филтри
Марка
Цена
Категории
Марка
Denicol
DNA
Twin Air
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени