В случай че държите преди всичко на сигурността си по време на каране, определено ще се заинтересовате и от предложенията ни за наколенки за мотор.
Главната роля на този тип протектор за мотор е да предпази максимално коляното от нанасяне на контузии или по-тежки фрактури, в случай на падане от мотоциклета. В мото магазина на BobiMX ще откриете богато разнообразие от наколенки за мотор.

Видове наколенки за мотор:

Класически наколенки

Стандартни наколенки за мотор, предлагащи минимално ниво на защита в случай на падане. Фиксират се върху коляното, благодарение на лента с велкро, осигуряваща отличен комфорт.

Крос наколенки за мотор

Отличават се с по-доброто си ниво на защита при падане - както в предната част на коляното, така и в областта около него. Този тип наколенки за мотор се изработват от пластмаса, която е изключително устойчива на удари, а закрепването им става посредством регулируеми ленти за успешната фиксация върху крака.

Наколенки тип скоби

Наколенки за мотор с отличен дизайн и високотехнологично ниво. Осигуряват отлична защита, благодарение на термо и удароустойчивата висококачествена пластмаса, от която са изработени. Този тип наколенки предлагат цялостна защита, както на коляното, така и на областта около коляното и бедрата.
Избирайки този тип наколенки за мотор, можете да сте спокойни по време на каране, тъй като сте надеждно защитени.

Наколенки за мотор от BobiMX

Мото магазинът на BobiMX може да ви предложи наколенки с различни степени на защита, разнообразие от марки, модели и размери за максимално удовлетворяване на вашето търсене. Цените, на които можете да закупите търсените от вас наколенки за мотор, са изключително достъпни и конкурентни за високото качество, което получавате.
В BobiMX избирате между марки като 100%, Acerbis, Asterisk, Leatt - брандове, които нямат нужда от представяне, лидери в производството намото екипировка и мото аксесоари от най-висок клас.
В мото магазина ни можете да откриете всичко за вашата защита по време на път, избирайки най-удобните за вас наколенки за мотор на отлична цена.
10
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Марка
Колекция
Цена
Категории
Размер
S
S/M
M
L
L/XL
XL
XXL
Цвят
черен
карбон
сив
жълт
Марка
100%
Acerbis
Asterisk
Leatt
Колекция
3DF
Carbon Cell 1
Fortis
X-Strong
Цена
лв.
лв.
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени