Gaerne

Gaerne е италианска марка, специализирана в производството на висококачествени ботуши за мотокрос и ендуро. Основана през 1962 година, компанията е известна със своите иновации и качество, като се фокусира върху комфорта и защитата на краката на мотоциклетистите.

Продуктовата линия на Gaerne включва множество модели мотоциклетни ботуши, които са проектирани да отговарят на различни нужди и стилове на каране. Например, моделът GP1 EVO е предназначен за състезателно мотоциклетно каране и е изработен в резултат на тясно сътрудничество между отдела за научни изследвания и развитие на Gaerne. Този ботуш съчетава стил и функционалност, което го прави подходящ както за пистата, така и за офроуд.

За приключенски карания, моделите като G_Adventure Aquatech и G_Midland Gore-Tex предлагат високи нива на удобство и защита в различни условия, като са подходящи за туристическо каране, спортно каране и каране с ATV. Тези ботуши са изработени от висококачествени материали, като пълнозърнеста кожа и включват подобрения като микрофибърни вложки за гъвкавост и комфорт.

Виж повечеСкрий
60
продуктa
Изглед
Филтри
Размер
Цвят
Колекция
Категории
Размер
S/M
L/XL
XXL
36
37
38
40
41
42
43
44
45
46
47
48
44.5
Цвят
черен
оранжев
син
червен
зелен
бял
сив
жълт
Колекция
Aspen
Dakar
Fastback
G.Rocket
GP1
GRW
GX-J
GX1
GX1 Evo
Helium
SG-J
SG12
SG22
Stelvio
Vento
Yuma
Сортиране
Най-нови
Цена най-ниска
Цена най-висока
Най-намалени