Връщане на стока

Съгласно закона за защита на потребителите, Вие имате право да върнете всеки поръчан от bobimx.com продукт, до 14 дни след получаването му, при следните случаи: дефект на стоката, констатирани липси, несъответствие с размер, цвят или марка на продукта. Трябва да ни изпратите e-mail, с който ни уведомявате за връщането на продукта и да ни го изпратите обратно, в оригинална фабрична ненарушена опаковка, с етикети и неупотребяван, заедно с всички получени документи. Разходите по връщането на продукта са за Ваша сметка.


Връщане на сумата за продуктите става до 30 дни, считано от датата, на която го получим, чрез банков превод (необходимо е да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляра на сметката).


Допълнително, имате право да смените дрехи и обувки за друг цвят или размер в срок до 14 дни след покупката!* Стига продуктът да е наличен в желания размер или цвят, той ще Ви бъде доставен възможно най-бързо. Трябва да ни изпратите e-mail или да ни се обадите по телефона, за да уточним замяната и да проверим дали продуктът е наличен. В срок от 14 дни, след получаване на първата поръчка, трябва да изпратите продукта обратно , в оригинална фабрична ненарушена опаковка, с етикети и неупотребяван, заедно с всички получени документи. Връщането на продукта и изпращането на новия продукт са за Ваша сметка. Замяната се извършва еднократно.


Ако се колебаете дали даден продукт може да бъде върнат, моля обадете ни се или ни пишете. Има продукти, които не могат да бъдат върнати, след като се отворят и се наруши фабричната им опаковка.
Моля имайте предвид, че цветовете, които виждате на Вашия монитор, може да се различават от оригиналните.

* замяната се отнася само за продукти, които не са дефектни, счупени, употребявани и т.н.