Metzeler Задна гума Sportec M9 RR 200/55 ZR 17 M/C TL (78W)

Арт. №: 3617400 Изчерпано
B2B цена:
297,50 лв.
350,00 лв.
-15%
Клиентска цена:
297,50 лв.
350,00 лв.
-15%
1
Схеми на изплащане
Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение. В процеса на финализиране на твоята поръчка можеш да избереш желаният от теб погасителен план. BobiMx ще получи автоматично твоето одобрение за кредит и ще се свърже с теб за потвърждение на поръчаните артикули.
Внимание: Посочените вноски и и лихви са ориентировъчни.
DOT 34/20
Колекция: Sportec M9 RR
Допълнителна информация
14 дни право на връщане
14 дни право на връщане

или замяна

Фиксирана доставка
Фиксирана доставка

5 лв. на пратка

Вземете на изплащане
Вземете на изплащане

за всяка покупка над 150 лв.

Изпращане на същия ден
Изпращане на същия ден

за стоки, налични на склад

Описание на продукта

От Metzeler презентират новата SPORTEC™ M9 RR: Ride the Unexpected като Supersport гума  за ежедневието, която да осигури още повече удоволствие при каране като поеме всичко, което не очаквате - било то промяна при настилката или метеорологичните условия. 

Предназначението на гумите за всекидневна употреба налага те да бъдат изключително гъвкави в представянето си предвид променливите условия на каране. 


М9 RR е съзадена за мотоциклетисти, предимно собственици на supersport или  naked мотоциклети, със спортен стил на каране и които същевременно използват моторите си ежедневно и при всякакви условия - от градската джунгла до дългите уикенд пътувания; за тези които търсят най-доброто от карането, а именно страхотно изживяване и спортно представяне дори и на мокра настилка; каращите основно на пътя, но и отворени за идеята да покарат на писта.

Определено една от най-добрите гуми в сегмента в момента.

SPORTEC™ M9 RR идва като последваща стъпка на предшествика си  Sportec M7 RR.

Всичко най-добро от M7 RR, допълнено от най-новите технологични постижения от научноизследователската дейност на немската марка.

Името на серията Sportec е определящо за нея като спортни гуми за всекидневна употреба, гарантиращи страхотно изживяване при каране, сигурност и гъвкавост.

RR е съкращение от Road Racing, което пряко свързваме със състезанията Isle of Man TT, където последното бе спечелено от Dean Harrison с Metzeler.


Изключителна маневреност - дължи се на иновативната по- здрава и по-силна структура на гумата. 


Бързо загряване и впечатляващо представяне на мокра настилка и при дъжд 
- дължи се на разработен иновативен процес при създаване сместа за гумите и използването на ултра фина silica за всяка една от тях.

Изключително сцепление още при стъпване на асфалта. SPORTEC™ M9 RR са с оптимално сцепление и при ниска температура. 

Supersport дизайн на каналчетата по гумата, оптимизиран да дренира водата. Тясната гладка част в центъра на гумата измества водата към надлъжните каналчета, а те от своя страна осигуряват отлична стабилност при висока скорост и влошени пътните условия.

Отлично сцепление - и предната и задна M9 RR са двукомпонентни гуми. Използвана е по-мека смес за страничната част за по-добро сцепление в завоите. 

Усещане за стабилност на правите и увереност при пълен наклон. Централните канали осигуряват стабилност при изправена позиция. Странично разположените канали увеличават максимално сцеплението за безупречна обратна връзка в завоите. Гладките и меки крайни ръбове  ви дават допълнителна увереност при пълен наклон.


Максимум представяне през целия живот на гумата


Съвършен термичен баланс - използването изцяло на silica за сместа на M9 RR предотвратява вероятността от прегравяне и оптимизира устойчивостта на износванена гумата, така че да получавате максимума от нея по продължение на целия й живот.
Бъди първи и напиши мнение ;)
Избери звезда, за да оцениш продукта.
Твоята оценка
Уведоми при наличност