Pirelli Задна гума Diablo Rosso IV 180/55 ZR 17 M/C TL 73W R

Арт. №: 3979300 В наличност
B2B цена:
381,00 лв.
415,00 лв.
-8%
Клиентска цена:
381,00 лв.
415,00 лв.
-8%
1
Схеми на изплащане
Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение. В процеса на финализиране на твоята поръчка можеш да избереш желаният от теб погасителен план. BobiMx ще получи автоматично твоето одобрение за кредит и ще се свърже с теб за потвърждение на поръчаните артикули.
Внимание: Посочените вноски и и лихви са ориентировъчни.
DOT 04/23
Колекция: Diablo Rosso IV
Допълнителна информация
14 дни право на връщане
14 дни право на връщане

или замяна

Фиксирана доставка
Фиксирана доставка

5 лв. на пратка

Вземете на изплащане
Вземете на изплащане

за всяка покупка над 150 лв.

Изпращане на същия ден
Изпращане на същия ден

за стоки, налични на склад

Описание на продукта

Pirelli Diablo Rosso IV - суперспорт гума за улична употреба.

Новата Rosso IV има характера на суперспорт гумата откъм сцепление, поведение при управление на мотоциклета в завои или екстремни ъгли на наклон, структура и използвани материали в сместа.

Rosso IV ще предложи, както превъзходно сцепление при спиране,така и отличен тракшън при излизане от завоя.

Изключителна надеждност при екстремни ъгли на наклон. 

Лекота в управлението и плавна обратна връзка повреме на завиване с цел осигуряване на състезателя страхотно усещане за контакт и същевременно солидно усещане за стабилност.

Структура и конутри, базирани на WSBK. 

Богата на silica многокомпонентна смес, както запредните, така и за задните Rosso IV.

Отлично представяне на гумата на пътя, както на мокра, така и на суха настилка.

Rosso IV е представена като заместител напознатата Rosso III, но тук има толкова подобрения, че това вече е гума над
средния клас.


Основни технически характеристики на Diablo Rosso IV:

 - запазените за Pirelli светкавици -грайферът отново е във формата на светкавици като тяхната цел е да осигурят изключителна стабилност на мокро, чрез дрениране на повече вода с увеличаване на скоростта и с влошаване на времето;

 - индивидуална структура за гумите с размер от 190/55 ZR 17 и нагоре и отделна за предните и задни размери до 190/50 ZR 17 - като резултат  - оптимизирана геометрия на отпечатъка при всички ъгли на наклон и натоварвания,  по-бърза
реакция на кормилото; Според мотоциклета и спецификата на гумата!

Задните гуми Diablo Rosso IV до размер 190/50 ZR 17 са с 2-жилна структура от Rayon с повишена твърдост с повече от 30% в сравнениес Diablo Rosso III, което позволява да бъде намален крайния им бройи да има повече място за изпълване с основната смес. По този начин най-голямо влияние се оказва върху сцеплението и равномерното износване.

Задни гуми от 190/55 ZR 17 и нагоре са разработени на база опита от WSBK и разполагат с 3-жична структура Lyocell. Тук може да разчитате на превъзходно сцепление по време на ускорение с пълна газ без значение ъгъла на наклон.

- и предните и задните Rosso IV са високо съдържание на silica - безкомпромисно сцепление и представяне, както на сух, така и на мокър асфалт;

- нов преден профил с намалена кривина на раменете - значително по-широка контактна площ при пълен наклон. Олекотяване на реакцията на кормилото към движенията на водача и плавна обратна връзка по време на завой, за подобрен контрол при каране.

Diablo Rosso IV се характеризира със състезателен профил, базиран на този използван в WSBK.  Острите контури са полезни, когато е необходимо да се осигури реакция на гумата при незабавен преход от наклон към изправено положение и бърза промяна на посоката, докато по-плоската част на рамото осигурява високо сцепление и задържане на линията по време на завой.

- специфично разположение на смесите - бързо загряване и подобрен топлинен баланс.

- специфична структура с повече място за каучук - намален шум от гумите на несъвършен асфалт.

- предните гуми са двукомпонентни и се комбинират с двукомпонентни задни за мотоциклети с малък до среден работен обем и трикомпонентни за Superbike и Hypernaked  машини.

[url=https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/sheet/diablo-rosso-IV]Пълна информация за Pirellli Diablo Rosso IV
Уведоми при наличност