Pirelli Предна гума Diablo Rosso III 120/70 ZR 17 M/C TL (58W) (D) Ducati

Арт. №: 2807800 В наличност
B2B цена:
239,00 лв.
260,00 лв.
-8%
Клиентска цена:
239,00 лв.
260,00 лв.
-8%
1
Схеми на изплащане
Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение. В процеса на финализиране на твоята поръчка можеш да избереш желаният от теб погасителен план. BobiMx ще получи автоматично твоето одобрение за кредит и ще се свърже с теб за потвърждение на поръчаните артикули.
Внимание: Посочените вноски и и лихви са ориентировъчни.
DOT 36/22 Ducati
Колекция: Diablo Rosso III
Допълнителна информация
14 дни право на връщане
14 дни право на връщане

или замяна

Фиксирана доставка
Фиксирана доставка

5 лв. на пратка

Вземете на изплащане
Вземете на изплащане

за всяка покупка над 150 лв.

Изпращане на същия ден
Изпращане на същия ден

за стоки, налични на склад

Описание на продукта

Водени от мотото "We sell what we race, we race what we sell", Pirelli представят Diablo Rosso III!

Създадена на пистите на WSBK, Diablo Rosso III е ново поколение двукомпонентна гума със спортно държане, несравнимо управление и изключително сцепление.

Diablo Rosso III е изцяло нов проект на Pirelli, базиран на дългогодишния им опит като официален доставчик на гуми за FIM Superbike World Championship (от 2004 до 2018) - технологията на изработка, основните материали и процесът при създаване на сместа са абсолютно същите като тези приложени при Superbike.

Diablo Rosso III е със значителни подобрения при управлението, сцеплението и представянето на мокро, които гарантират продължителна и непроменлива ефективност на гумата във времето.

Основни технически характеристики на Diablo Rosso III:

- двукомпонентна задна гума с високо процентно съдържание на silica, което да осигури сцепление при всякакви условия и изключителен пробег в сегмента на супер спорт гумите. Задната гума е двукомпонентна с широка странична лента за максимално сцепление и централна лента, която гарантира дългия пробег на гумата. Профилът на гумата е с процентно съотношение 40-20-40, където страничната смес, която е с по-висока ефективност, покрива 80%.

- рейсинг профил;

- шарката на гумите от серия Diablo Rosso III наподобява светкавица и е наследена от Diablo Supercorsa.
Посоката на нарезите следва посоката на износване като прекъсва силите, които го причиняват и редуцира стресът, на който е подложена самата смес.
Посоката на "светкавиците"е съобразена и спрямо разсейването на водата, което прави Diablo Rosso III изключително сигурна и надеждна на морко.

Предимствата на Diablo Rosso III за самия мотоциклетист:

- управлението, базирано на спортния бекграунд на гумата, създава при мотоциклетиста усещане за сигурност и надеждност на мотоциклета при създадени възможности за бърза реакция и стабилност в завоите;

- изключително сцепление, не само на сухо, където Pirelli е пример за конкуренцията, а също и на мокро в отговор на изискванията на мотоциклетистите за по-добро представяне на гумите при всякакви времеви условия и по-широк диапазон температури;

- непроменливо предствяне на гумата във времето, което я прави напълно използваема и ефективна през целия й жизнен цикъл;

Благодарение на изключително модерен и патентован процес на смесване, от Pirelli разработват иновативни смеси с високо съдържание на silica в комбинация с последно поколение масла, смоли и полимери, които да подобрят сцеплението на елементите, което от своя страна гарантира непроменливите качества на гумата.

[table][tr][td]


ХАРАКТЕРИСТИКА


[/td][td]
РЕЗУЛТАТ

[/td][td]


НА ПРАКТИКА


[/td][/tr][tr][td]
ВИСОКО ЕФЕКТИВНА СМЕС
[/td][td]

ШИРОК СПЕКТЪР НА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА
[/td][td]

ОПТИМАЛНО СЦЕПЛЕНИЕ ПРИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ
[/td][/tr][tr][td]
WSBK ПРОФИЛ
[/td][td]

БЪРЗА РЕАКЦИЯ НА ГУМАТА В ЗАВОЙ
[/td][td]
СПОРТНО УПРАВЛЕНИЕ
[/td][/tr][tr][td]

РЕЙСИНГ ШАРКА „СВЕТКАВИЦА”
[/td][td]РАВНОМЕРНО ИЗНОСВАНЕ
[/td][td]НЕПРОМЕНЛИВОСТ ПРИ ПРЕДСТВЯНЕТО
[/td][/tr][/table]


[url=https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/sheet/diablo-rosso-III]Pirelli Diablo Rosso III пълна информация
Уведоми при наличност