Нови резервни части за HUSQVARNA TE 300 2024

Нови части за мотоциклет HUSQVARNA TE 300 2024

07 May 24

Направихме ново зареждане на 200+ части за един от най-популярните офроуд мотоциклети HUSQVARNA TE 300 2024.

HUSQVARNA TE 300 2024

HUSQVARNA TE 300 за 2024 година е част от новото поколение ендуро мотори на Husqvarna, което предлага някои впечатляващи технологични подобрения. Тук са някои ключови характеристики и подробности:

Двигател и Производителност: Моделът разполага с двутактов двигател с обем от 300 кубични сантиметра. За 2024 година е въведена инжекционна система за горивото (Throttle Body Injection - TBI),която осигурява по-добър въртящ момент и поддържа високите обороти, характерни за двутактовите мотори.

Технически подобрения: Мотоциклетът е проектиран с фокус върху производителността, като се стреми към намаляване на общото тегло и подобряване на управляемостта. Това включва нови рамки, подрамки, каросерия, окачване и спирачки.

Дизайн: Мотоциклетът разполага с нов набор от графики, вдъхновени от шведския дизайн, и обновени пластмасови части, които допринасят за съвременния и агресивен външен вид.

Управление и Усещане: TE 300 е оборудван с ново окачване WP, специално разработено за ендуро, което предлага предвидими демпфиращи характеристики и позволява на водачите да се справят с технически трудни терени с по-голяма увереност.

Тези подобрения правят HUSQVARNA TE 300 идеален за тези, които искат да се насладят на екстремни ендуро приключения с мотоциклет, който е и високопроизводителен, и надежден.

Резервни части за HUSQVARNA TE 300 можете да откриете в нашата секция части за мотор или като използвате нашата търсачка за части. Можете директно да намерите резултати от търсенето като използвате този линк, който директно ще зареди всички налични части за този модел мотор.