Новата каска Airoh 2024 Aviator Ace 2

Новата каска Airoh 2024 Aviator Ace 2

21 Oct 23

Италианският производител на мото каските Airoh се фокусира изцяло върху нова линия каски за мотокрос и ендуро мотоциклети. Този път Airoh представя Aviator Ace 2, предназначена за обичащите офроуд  мотористи. Новата структура от фиберстъкло, както и разнообразието от технологии за безопасност правят тази каска за супер лека и сигурна. Можете да разгледате всички предлагани каски за мотор в нашия магазин и да научите повече за новата Aviator Ace 2, четейки по-долу.

От Airoh обявиха, че Aviator Ace 2 е била подобрена както отвътре, така и отвън, с нов дизайн и подобрена технология за безопасност. Новият модел е съвместим с Bluetooth комуникационна система, която прави по-лесно за мотористите да останат свързани с околния свят, докато се наслаждават на любимото си хоби. Освен това, от Airoh са преработили структурата на каската, от външната обвивка до вътрешността, за да я направят компактна и лека.

2024 Airoh Aviator Ace 2

Новата Airoh Aviator Ace 2 съответства на последния стандарт за безопасност ECE 22.06 и разполага с нова съставна черупка от фиберстъкло, която прави каската супер лека. Обвивката е издръжлива и много по-ефективна в абсорбирането и разсейването на удари. Под повърхността Aviator Ace 2 включва устройство Sliding Net на Airoh, както и подплънки за бузите със система за бързо освобождаване при спешни ситуации. Както повечето каски за мотокрос от този клас, тя се закопчава с DD Ring система.

Когато става въпрос за комфорт и прилягане, от Airoh са добавили комплексна система за вентилация, за да поддържа мотоциклетистите приятно прохладни по време на приключенията в дивата природа. Вентилационните отвори се намират отгоре и отпред, докато отворите изтеглящите топъл въздух извличат горещия въздух от каската отзад, по време на движение. След дълго ползване вътрешната подплата може лесно да бъде свалена и почистена, което увеличава живота на каската. Освен това, цялата вътрешна подплата е с антибактериално покритие.

Според Airoh, новата Aviator Ace 2 тежи около 1,250 грама, с разлика от 50 грама в зависимост от размера. Това я прави една от най-леките каска в целия офроуд сегмент, намалявайки умората по време на по-дълги карания. Както всички модели на Airoh, Aviator Ace 2 се предлага с голямо разнообразие уникални цветове и графики. Цената? Разумните 800 лева с ДДС.

BobiMX.com предлага голямо разноообразие от каски за мотокрос и е официален представител за България на най-популярните марки: Airoh, Acerbis и Shark.