Metzeler Предна гума Karoo Street 120/70R 19 M/C TL 60V M+S

Арт. №: 3142600 В наличност
B2B цена:
150,00 лв.
225,00 лв.
-33%
Клиентска цена:
150,00 лв.
225,00 лв.
-33%
1
Схеми на изплащане
Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение. В процеса на финализиране на твоята поръчка можеш да избереш желаният от теб погасителен план. BobiMx ще получи автоматично твоето одобрение за кредит и ще се свърже с теб за потвърждение на поръчаните артикули.
Внимание: Посочените вноски и и лихви са ориентировъчни.
DOT 06/18
Колекция: Karoo Street
Допълнителна информация
14 дни право на връщане
14 дни право на връщане

или замяна

Фиксирана доставка
Фиксирана доставка

5 лв. на пратка

Вземете на изплащане
Вземете на изплащане

за всяка покупка над 150 лв.

Изпращане на същия ден
Изпращане на същия ден

за стоки, налични на склад

Описание на продукта

От Metzeler предлагат Karoo Street като off/on road гума, която ще усетите стабилна на шосето и ще се справи отлично с всяко off road предизвикателство.

Karoo Street ще се представи добре на шосе, тъй като е осигурена широка контактна площ, добро сцепление и стабилност при наклон. 

Използвана е смес богата на silica с балансирани пропорции carbon-black и специални смоли, за да бъде достигната висока степен на сцепление, както на суха, така и на мокра настилка.

Carbon-black като част от сместа ще допринесе блокчетата на гумата да бъдат устойчиви на разкъсване и ще предотврати бързото износване в случай на употреба на асфалт.

Шарката на Karoo Street е създадена така че гумата да се представи добре on road, да се износва равномерно и да бъде осигурена стабилност.

Големи централни блокчета създават широка и солидна контактна площ, което осигурява стабилност и сигурност при висока скорост on road.

Блокчетата са разположени V-образно като в случаите на off road употреба това ще осигури добър тракшън и сцепление при спиране.

Надлъжните канали в центъра на гумата служат за изхвърлянето на вода и кал.

Широки напречни канали за максимално сцепление off road.
[url=https://www.metzeler.com/en-ww/products/tyres/karoo-street#gallery-0]
Metzelet Karoo Street пълна информация
Уведоми при наличност